kylt_valjashuone

Nooran putiikki sijaitsee idyllisellä Tallipihan alueella Tampereen keskustan tuntumassa. Olemme avoinna joka päivä, tarkemmat aukioloajat löytyvät täältä: http://www.tallipiha.fi/7 Tervetuloa!

Putiikin valikoimasta löydät kivat lahjat ja viemiset kyläilyreissulle ja kotiin. Kotimaiset saippuat, pesuaineet sekä monet muut kodin tuotteet piristävät arkea.


Persoonalliset sisustustuotteet ja tavarat kodin ilmeen uudistukseen löydät putiikilta.

Nooran putiikki on Chalk Paint™ decorative paint by Annie Sloan -jälleenmyyjä!

Annie-Sloan-Stockist-logos-Chalk-Paint-Duck-Egg-Blue

Värisävyt ovat pehmeät, täysmatta maalipinta on samettisen kalkkimainen, täysin hengittävä ja se vanhenee kauniisti. Maali on ekologinen ja se soveltuu kaikenlaiseen maalaamiseen. Maalaaminen on helppoa ja mukavaa, sillä Annie Sloanin Chalk Paint™ maaleille ei yleensä tarvita esitöitä, ei hiomista, ei puhdistusta, eikä pohjamaaleja. Maali on riittoisaa ja peittävää, useimmiten kertasively riittää.

Putiikilla on piensisustustuotteiden ja maalien lisäksi myös kunnostettuja huonekaluja. Värikkäät ja persoonalliset mööpelit syntyvät kirpputorilöydöistä ja Nooran visioista, eikä kahta samanlaista ole.

Putiikkikumppanina Tallipihalla toimii EKORU, jonka upeat hopealusikoista ja vanhoista rahoista syntyneet korut lumoavat taidokkuudellaan ja nostalgiallaan.

Myös pieni valikoima muita koruja ja asusteita löytyy putiikilta.

 

kyltit_verhoomoverstas_pkyltit_sisustusompelimo_pkyltit_suunnittelutoimisto_pkylt_etusivulle