kyltit_verhoomoverstas

Verhoomon verstastilat sijaitsevat Kissanmaalla Tampereella. Osoite on  Kissanmaankatu 13, keltaisen puutalon kivijalassa. Verstaalla työskennellään epäsäännöllisin työajoin, soita (0400 885520) ja sovi tapaaminen!

Verstaalla syntyvät verhoilut erilaisiin huonekaluihin. Perinteiset verhoilutyöt alkuperäisine materiaaleineen ja jousitöineen onnistuvat yhtälailla kuin nykyaikaiset teolliset verhoilutyötkin.

4_VVI_Kesa2_MG_0714

ruustinna

käsinoja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kuvat_verhoilu_sohvavillakangas

Mahdolliset puuosien pikkukorjaukset ja pintakäsittelytyöt hoituvat myös verhoilun yhteydessä. Puuosat voidaan kunnostaa monilla eri tavoilla. Lakkaukset, vahaukset ja maalaukset mietitään ja toteutetaan tarpeen mukaan.

Noora_tuoli_MG_9085

kuvat_madde

Yksityiskotien verhoilutöiden lisäksi valmistan asuntovaunujen ja -autojen sisustustyöt sekä veneen patjat. Lisäksi julkitilojen verhoilutyöt kuuluvat toimenkuvaani. Ravintolan, kahvilan tai toimiston uusi ilme hoituu käsissäni.

 

kuvat_paasisali1
Paasisalin tuolien verhoilu

kuvat_verhoilu_mokkamestarit
Jakkaroiden ja sohvan verhoilu Mokkamestareiden kahvilaan

kuvat_verhoilu_noora_mokkamestarit

Kankaan valinta jokaiseen huonekaluun tehdään käyttötarkoituksen mukaan. Valjashuoneen puodista Tallipihalta löytyy runsaasti vaihtoehtoja eri valmistajilta.

kuvat_kankaat

Annan alustavan hinta-arvion työstä sähköpostin välityksellä, liitä mukaan kuva ja mittoja huonekalusta. Ota yhteyttä sähköpostilla nooran @ nooran.info tai puhelimella 0400 885520.
kylt_valjashuone_pkyltit_sisustusompelimo_pkyltit_suunnittelutoimisto_pkylt_etusivulle